Hostellerie de Crillon le Brave i Provence

Hostellerie de Crillon le Brave ligger i Grillon le Brave, Provence-Alpes-Côte d’Azur i Frankrig og kan bedst beskrives som “Det gamle Provences uskyldige charme”. Skal du på kulturrejse til Provence så læs mere om dette unikke sted.

For nostalgiske frankofile, der endnu ikke har virkeliggjort deres drøm om et hjem i Frankrig, er der Hostellerie de Crillon le Brave, der ligger i et højdedrag i Rhône-dalen. Ved siden af den lokale kirke danner en samling honning farvede stenbygninger fra 15- og 1600-tallet en landsby i landsbyen. Dette typiske provencalske landhotel er komfortabelt og smagfuldt indrettet med enkle antikviteter og strålende Cézanne-farvede Sluleiadostoffer. Hovedbygningen tjente engang som den lokale præsts hjem og som landsbyskole. Fliseterrassen ligger i skygge af cypresser og figentræer, klematis og jasminer. I det fjerne strækker lavendelmarker og olivenlunde sig op mod det 1800 m høje Mont Ventoux’ dramatiske konturer. Hotellets terrasserede middelhavshave fører ned til fredfyldte hjørner i løvhangets skygge og den smukt placerede swimmingpool. Crillon le Brave ligger uden for alfarvej, et roligt sted, langt fra travlhed og larm, men en håndfuld fristende endagsture kan måske lokke gæsten væk fra sit nyfundne hjem dybt inde i hjertet af Provence – i hvert fald for en tid.

Crillon le Brave ligger små 40 nordøst for Avignon, og ca. 30 kilometer øst for orange i Provence. Fra Marseilles skal du beregne en god times kørsel.. Hostellerie de Crillon le Brave finder du på adressen Place de l’Église. Kan du rejse til Provence i juni kan du opleve de blomstrende lavendler og i november kan du deltage i trøffeljagt. Læs meget mere om Provence her på bloggen og få inspiration til din kulturrejse til Frankrig.