Bryllupsrejser til Italien

Et af verdens største og mest toneangivende magasiner for brude, brudgomme, nygifte og bryllupper har udnævnt Italien til at være det bedste land at rejse til på bryllupsrejsen.

Brides Magazine vurderer på baggrund af en rundspørge blandt hele 7200 rejsespecialister Italien til at være det bedste rejsemål – skarpt forfulgt af Fransk Polynesien, og Maui – en af de hawaiianske øer. Brides Magazine udførte undersøgelsen i samarbejde med rejsebureauet Virtuoso og i alt er tyve rejsemål kommet med på den eftertragtede liste.

Uden stress og jag

Ved valget af de bedste rejsemål for nygifte lagde dommerne stor vægt på, at en bryllupsrejse skal være det helt modsatte af hverdagens stress og jag. For mange bærer bryllupsrejsen på en helt særlig symbolik, og derfor er det vigtigt den bliver en god oplevelse. Ægteskabet skal jo gerne gå godt fra start.

Og netop Italien giver gode muligheder for en god start på livet i tosomhed. Landet har en romantik over sig, man ikke finder mange andre steder. Virtuoso påpeger også, at rejsemålet skal være interessant for både brud og brudgom – og Italien har i den grad noget for enhver smag.

Italien har de bedste hoteller til bryllupsrejsen

Italien klarer sig også godt, når det gælder steder at bo på bryllupsrejsen. På Europas top-fem liste over de bedste hoteller til nygifte, sætter Italien sig på hele fire ud af fem. I følge undersøgelsen fra Bride Magazine er de bedste hoteller i Europa at bo på under bryllupsrejsen:

  • Le Sirenuse, Positano, Amalfikysten, Italien
  • Villa D’Este, Lago di Como, Italien
  • Mystique, Santorini, Grækenland
  • Hotel Cipriani, Venedig, Italien
  • Hotel Splendido, Portofino, Italien.