Arundell Arms

Arundell Arms, født til jagt og fiskeri.

Denne gamle landevejskro har været et af Englands bedste fiskehoteller i over et halvt århundrede med over 30 km fiskerigt vand på Tamarfloden og fem af dens tilløb, der rummer bækørred, havørred og laks.

Med sine enerettigheder til private fiskevande, sin pragtfulde natur, sit ypperlige køkken og sin førsteklasses indkvartering i et område af landet, hvor livets rytme er tidløs, og gamle skikke holdes i hævd, er Arundell Arms helt enestående blandt en forsvindende gruppe af fornemme jagt- og fiskehoteller. Fire brusende floder – Lyd, Carey, Wolf og Thrushel – strømmer ned fra Dartmoors granitklipper og danner dybe huller, stenede stræk, lavvandede stryg og åbne, rolige partier. Omkring et par kilometer fra hotellet løber disse floder sammen med Tamar, en af de bedste laksefloder i England. Reserver plads i forvejen, og fisk alene hele dagen i dette private revir, hvor snitvægten for laks er 4-5 kg, og dagens fangst bliver til aftenens perfekt tilberedte middag. Med en fiskeekspert, der er tidligere Welsh Open-mester i fluefiskeri, daglige udfordringer for de erfarne og begynderkurser for novicerne er Arundell Arms i sandhed et lystfiskerhotel. men talrige andre udendørs aktiviteter lokker: små 1000 kvadratkilometer heder i Dartmoors nationalpark at vandre i, Daphne du Maurier-land at udforske (virkelighedens Jamaica Inn, der inspirerede til romanen af samme navn, ligger en halv times kørsel væk), berømte landsteder og haver at besøge og indbydende vandreruter at udforske.

Arundell Arms ligger omkring 400 km syd for London, du kan læse mere om stedet på ; www.arundellarms.com. Den bestete rejsetid er maj, juni og september. Disse måneder er de gunstigste (og de bedste til bækørred); juli og august til havørred; september og oktober til laks.