Aktiviteter i Calabrien

Når man snakker om Calabrien, tænker man på havet og de fantastiske strande, hvor man kan sole sig. Men disse klare vande med tusindvis af farvenuancer er også en naturens ”gymnastiksal”, hvor man kan windsurfe, kite-surfe eller dybhavsdykke for at udforske en vidunderlig havbund, der huser farverige hornede koraller og et spændende skibsvrag vrag fra 2. Verdenskrig.

Aktiv ferie i Calabrien

Calabrien tilbyder også mange muligheder for sjov og afslapning for de, der beslutter sig for at tilbringe ferien i regionens bagland. Nationalparkerne, der dækker det meste af baglandet, tilbyder et bredt udvalg af muligheder, der tilfredsstiller alle krav. De mere ”traditionelle” kan vælge et af de mange skiområder, udstyret med kunstige løjper, så det er muligt at løbe på ski hele året rundt.

Rafting

De, der elsker udfordringer, bør opleve en raftingtur langs Lao-floden eller gennem Sila-kløfterne. Alternativt, kan man krydse floden uden hjælp fra specielle rafting-både, simpelthen ved at ”gå”, dykke i vandet og fire sig selv ned med et reb i de mest vanskelige områder (canyoning). Hjælp fra ekspert-guider gør denne charmerende sport tilgængelig for alle.

Orienteringsløb

En anden mulighed for at udforske og have det sjovt samtidig er orienteringsløb, en sport der oprindelig blev født i de skandinaviske lande for at afprøve orienteringssansen. Deltagerne, som udstyres med et kort og kompas, skal nå i mål på kortest tid. De kan individuelt vælge rute, men de skal passere nogle forud satte mellemstationer. Og hvorfor ikke prøve følelsen af at ”flyve” hen over disse åndeløst smukke landskaber? Specialtrænede instruktører vil føre dig hen over himlen, forsvarligt fastlåst til sadlen på en paraglider, for at vise dig Calabriens skønhed fra en totalt anderledes synsvinkel.