Bilrundrejse på Amalfikysten

Bilrundrejser Amalfikysten

Området ved Amalfikysten er et bjergrigt område, så man skal have mod på bjergkørsel, hvis man skal på bilrundrejse på Amalfikysten. Man skal dog ikke lade sig afskrække, for oftest er der en del trafik på kystvejen, og det betyder, at trafikken skrider langsomt frem.

Fordelene ved at have sin egen bil på ferien er til gengæld store. Med en lejebil har man friheden til at køre af sted, når man har lyst til det. Det giver en dejlig frihed og muligheden for at være spontan. Hvis man pludselig bliver enige om, at man vil køre til nabobyen for at spise frokost eller middag, kan man gøre det uden at være afhængig af offentlig transport. Så ofte får man lidt flere oplevelser med hjem, når man har sin egen bil på ferien og kan tage på små eller længere spontane ture.

Når man bestiller en bilrundrejse på Amalfikysten hos et rejsebureau som f.eks Hideaways Rejser, er fly og billeje samt alle hotellerne booket hjemmefra, så I skal bare sørge for at nyde det og se jer omkring der, hvor I er, inden I kører videre til næste sted og de oplevelser, der venter der. På den måde kan I komme rundt og se forskellige steder på Amalfikysten og i området deromkring uden at skulle spekulere på overnatningssteder undervejs.

Fly and drive

De fleste der rejser til Amalfikysten på det man også kalder en fly and drive ferie, flyver til Rom lufthavn. Er du heldig kan du også finde direkte fly fra Danmark til Napoli lufthavn som er den lufthavn der ligger tættest på Amalfikysten. Du kan også sammensætte din bilrundrejser således at du først har nogle dage i Rom og derefter kører mod Amalfikysten. Du kan uden gebyr afhente din billeje i Rom og aflevere lejebilen i Napoli lufthavn.

Hideaways er vi specialister i rundrejser og du kan læse mere om rundrejser på Amalfikysten eller kontakte os for mere information.