All inclusive rejser til Phuket

På all inclusive rejser til Phuket, som er Thailands største ø, finder du det rejsemål, som er det bland danskernes mest populære rejsemål i Thailand. De eventyrlige strande, det vilde natteliv og de eksotiske sceneshows, vil uden tvivl efterlade dig, ja, så godt som målløs. Eventyret starter på all inclusive rejser til Phuket.
Phuket er en klippeø i det sydvestlige Thailand. På Phuket kan man se, hvordan uspoilerede naturperler og storbyer sagtens kan trives side om side. Om morgenen kan man have lyst til at nyde solopgangen, stranden og det vidunderskønne landskab, mens man om aftenen kan tage ind til byen og opleve et af Phukets eventyrlige sceneshows.
En af de smukkeste strande på Phuket hedder ’Haad Sai Gaew’ og ligger på den nordlige Phuket. Den kendes af de lokale som ’stranden af glas-sand’, men sandet på stranden glitrer som glas i solen. Haad Sai Gaew er en sand naturperle, med plads til en dag på et håndklæde på stranden såvel som lange og smukke gåture. Der er også mange restauranter omkring Haad Saj Gaew, bl.a. de lokale fiskerestauranter, som kan opleves på all inclusive rejser til Phuket.