Rejsebureauet 65-ferie ændre navn til Vitus Rejser

65-ferie som specielt er kendt for at arrangere kulturrejser i Europa med dansk rejseleder, skifter navn til Vitus Rejser.

Vitus kulturrejser

Fra 1. august bliver 65-Ferie til Vitus Rejser. Siden 1973 har 65-Ferie arrangeret grupperejser for danskere med mod på livet og den store verden. I begyndelsen henvendte rejserne sig primært til pensionister – deraf navnet – men meget er sket på de sidste 40 år. Administrerende direktør Heidi Maak forklarer ”at tiden er løbet fra navnet 65-Ferie, og det er blevet misvisende i forhold til vores gæster og det produkt, vi udbyder. Vi arrangerer rejser for alle voksne, der gerne vi have en god oplevelse i godt selskab, uanset alderen på dåbsattesten. Vi har valgt at opkalde firmaet efter danske Vitus Bering, fordi man aldrig bliver for gammel til at opleve noget nyt. Vitus Bering drog til søs allerede som ung, og var eventyrer hele sit liv”.

Den 1. august udkommer Vitus Rejsers nye vinterkatalog. Kataloget vil indeholde en bred vifte af grupperejser med dansktalende rejseledere i hele verden. Rejserne vil være alt fra bus- og flyrejser i Europa til krydstogter, langtidsrejser og store rundrejser. Målgruppen er aktive og sociale voksne, der har lyst til at opleve mere af verden og lære nye steder og mennesker at kende. Ifølge Heidi Maak følger der desuden flere nye tiltag og rejsemål i kølvandet på lanceringen af Vitus Rejser.

Kulturrejser med Vitus

Vitus Rejser tilbyder mange af de rejsemål som igennem tiden har været at finde i kataloget hos 65-ferie. Du kan bla. rejse på kulturferie til Italien, Spanien, Portugal, Frankrig og andre spændende destinationer. Læs mere om kulturrejser med Vitus Rejser på vitus-rejser.dk