Langtidsrejse til hotel Oriental Beach Pearl i Hua Hin Thailand

Rejs med Billetkontoret på langtidsrejse til Hua Hin i Thailand..

Har du en drøm om at forkorte den kolde vinter og slippe fra kulden en måneds tid, har vi et tilbud, der kan realisere din drøm på det danskejede resort Oriental Beach Pearl, godt 30 km syd for feriebyen Hua Hin. Her vil resortmanager Jonas og de øvrige danske medarbejderetage pænt imod dig og sørge for, at du får fuldt udbytte af dit ophold på det tropiske resort.
Resortet er spækket med faciliteter og aktivitetsmuligheder, og alle gæster bor i private villaer med eget køkken og opholdsstue, privat tagterrasse med jacuzzi og meget mere.

Du rejser som del af en gruppe på op til 28 personer, så der er god mulighed for at møde nye interessante bekendtskaber. Som tilkøbsmulighed har vi sammensat en udflugtspakke med 4 alsidige udflugter, der hverisær præsenterer noget af det, området omkring Hua Hin har at byde på. Ellers er dagene dine egne. Du kan for eksempel bruge dagene på total afslapning på tagterrassen eller ved poolen, benytte shuttle-bussen til en udflugt til Hua Hin, cykle ned til den nærliggende strand (8 min), eller udnytte nogle af de mange aktivitetsmuligheder, som findes på Oriental Beach Pearl. Da alle villaer har gode danske Kvik-køkkener, er der god mulighed for selv at kokkerere. Og glem ikke den store grill på din private tagterrasse, hvor aftensmaden kan nydes i skumringen med udsigt over resortet og det omkringliggende område.

Personalet på Oriental Beach Pearl har stor viden om lokalområdet og hvad, der bør opleves. Så hold dig ikke tilbage med at bede om gode tips eller blot en hyggesnak.

Hua Hin & Oriental Beach Pearls omgivelser

Hua Hin er en fredelig og charmerende by, som ligger ud til Siam-bugten kun et par timers kørsel syd for Bangkok. En dejlig ferieby med et virkelig godt udvalg af restauranter og fine shoppingmuligheder i forretninger og på markeder. Stemningen i Hua Hin er afslappet, men specielt i weekenderne, hvor Bangkoks beboere søger mod feriebyen, stiger intensiteten.

Strandene ved Hua Hin kan ikke hamle op med de bedste thailandske bountystrande, men de er pæne, og her er muligheder for forskellige aktiviteter både på stranden og i vandet. Vær opmærksom på, at i Hua Hin og Cha-Am kan stranden ved højvande blive reduceret til en smal stribe med sand.

Oriental Beach Pearl ligger godt 30 km syd for Hua Hin, i landlige og kuperede omgivelser mellem Dolphin Bay-stranden og Sam Roi Yot National Park. Her er stille og roligt, ikke meget trafik og ofte kun lydene af fuglekvidder og naturens lyde. Du bor tilpas langt væk fra byens støj og hektiske liv, men ønsker du adspredelse, ligger Hua Hin blot 35 minutter væk. Der er flere daglige afgange med resortets billige shuttle-bus, som kører forbi stranden, den lille by Pranburi og Hua Hin. Det koster ca. 30 kr. pr. person hver vej.
Den lokale strand ligger ca. 650 meter fra resortet, og her er et lille udvalg af lokale boder og restauranter. Ønsker du ikke at gå, kan du leje en cykel på Oriental Beach Pearl og udforske stranden og de landlige omgivelser.

Oriental Beach Pearl

Danskejede luksusvillaer i landlige omgivelser
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Oriental Beach Pearl – dit nye hjem i den lille måned, du har i den smukke og bjergrige Pranburi-provins, godt 30 km syd for feriebyen Hua Hin. Oriental Beach Pearl tilbyder rummelige 1- 2- og 3-værelsesvillaer med fokus på komfort og med alle de fornødenheder, der hører til et hjem. Alle villaer har fuldt udstyrede danske Kvik-køkkener, spise- og opholdsstue med sofaarrangement og fladskærms-tv, og ikke mindst privat tagterrasse med udendørs spisebordsarrangement, liggestole, stor BBQ-grill og jacuzzi. ’1 Bedroom Prime Villas’ har et soveværelse og hele 170m2 at boltre sig på. Rejser I flere sammen, kan du med fordel booke en ’2 Bedroom Executive Villa’, der har to soveværelser, hverisær med eget badeværelse og hele 216 m2 at deles om. Vi skal gøre opmærksom på, at alle villaer er individuelt indrettede, så møbler og indretning vil variere en smule.

Oriental Beach Pearl har et stort poolområde, hvor du kan få en god omgang motion eller blot køle ned ved poolbaren. Der er masser af sjove aktivitetsmuligheder på resortet, hvorefter en god omgang massage og en middag på hotellets restaurant kan forsøde tilværelsen. Husk også at tage et par gode bøger med til de dovne timer, hvor tennis, petanque og golf-putting virker lidt for aktivt.

Alle villaer har:

 • Fuldt udstyret køkken
 • Badeværelse m. rainshower
 • Aircondition
 • Gratis trådløst internet (Wi-Fi)
 • Satellit-TV og DVD-afspiller
 • Privat tagterrasse m. jacuzzi og grill
 • …og meget mere

Oriental Beach Pearl har:

 • Restaurant (thailandsk og vestlig)
 • Stor swimmingpool m. poolbar
 • Tur-, taxa- og vaskeriservice
 • Petanque, tennis, pool og chipping green
 • Motorcykel- og cykeludlejning
 • Massage- og spabehandlinger
 • Lille kiosk m.m.

Mød Jonas – vært og manager på Oriental Beach Pearl

Hvordan er du havnet på OBP?

Efter DRs Hammerslag-udsendelse om Thailand satte jeg mig i kontakt med ejeren Flemming, og det endte med, jeg satsede alt og flyttede til Thailand, smilets land og fik et job på OBP. Og jeg har ikke fortrudt et sekund. Thailand er et fantastisk land at leve og holde ferie i. Og jeg kender ikke noget sted i verden, hvor man får så meget for pengene, Thailand er et sted, hvor drømme bliver til virkelighed.

Det bedste ved området er…?

Hua Hin, ’Kongens by’ er et af Thailands mest alsidige rejsemål med lange sandstrande, fantastiske golfbaner og masser af shopping og restauranter. Om morgenen kan du se fiskerne lande den fangst, som senere kan nydes på de mange fiskerestauranter – både her og på de små serveringer langs stranden er maden god og billig. I Sam Roi Yod ser du ”det rigtige” Thailand, hvor du i fred og ro kan slappe af og nyde de fantastiske omgivelser.

Det bedste ved Thailand er…?

Mystikken, venligheden, prisniveauet, strandene, køkkenet, trygheden osv. osv.

Favoritretterne fra det thailandske køkken?

Fra de billige lokale gaderestauranter til de mere sofistikerede byrestauranter vil det Thailandske køkken fortrylle dine smagsløg. De lækre fisk og andet godt fra havet, karryretter, citrongræs, chili, kokos, koriander og deres lækre frugter er alle vigtige ingredienser. Khao Phad (stegt ris), Yam Goong (stærk rejesalat), Pad Thai, Massaman Curry, Gai Med Ma Muang (kylling m. cashewnødder), Gaeng Khiaw Waan (grøn karryret) er favoritterne.

Programmet kort

DAG 1: AFREJSE FRA KØBENHAVN – Du stiger ombord på Qatar Airways om formiddagen kl. 10:10 og flyver til Doha, hvor der er flyskift, inden du tager videre mod Bangkok. På flyene er der naturligvis mad og drikke, og der er personlig skærm med underholdning og fillm i alle sæder.

Dag 2: ANKOMST THAILAND – I ankomsthallen, efter du har været igennem immigrationen og fundet din kufferter, bliver du vel modtaget af vores danske guide, som vil stå med skiltet ”Oriental Beach Pearl”. Herfra bliver du kørt direkte til hotellet, som ligger ca. 3 timers kørsel syd for Hua Hin. Om aftenen er der velkomstmiddag, hvor Jonas vil holde introduktionsmøde, og du kan få svar på nogle af de spørgsmål, du måtte have. Har du medbragt mobiltelefon, bliver du også udstyret med et thailandsk simkort inkl. lidt at ringe for, så du har mulighed for at ringe hjem til familien eller ringe sammen lokalt.

Dag 3-4: DAGENE ER TIL FRI DISPOSITION

Dag 5: valgfri Udflugt* – skolebænken & hverdagens Thailand (kl. 7:30-16)
Kun 15 min. kørsel syd for resortet ligger Pranburi, en lille perle af en landsby, hvor livet leves uden den store indflydelse af turismen. Efter kyndig vejledning af guiden er der foretræde i et buddhistisk tempel, der ligger ved en grotte og beskytter en 700 år gammel Buddha-statue. Efterfølgende bliver vi budt indenfor hos en thailandsk familie og får indblik i deres hverdagsliv. Dagens højdepunkt bliver uden tvivl et besøg på den lokale skole med ca. 50 børn, hvor vi sammen med børnene kan øve vores engelskkundskaber.
Turen indeholder: Transport t/r, turprogram som beskrevet, frokost, engelsktalende lokalguide samt dansk repræsentant fra Oriental Beach Pearl.

DAG 6-7: DAGENE ER TIL FRI DISPOSITION

DAG 8: Valgfri UDFLUGT* – Thailands ældste flydende marked & frokost i kulturhuset rose garden (kl. 06:45-18:30)
I mere end 200 år har der været livlig handel på Damnoen Saduak, de menneskeskabte kanaler, der blev sat i værk af Kong Rama IV for at lette transporten fra landet til havet. Udgangspunktet var at etablere en bedre forsyningskilde til militæret, men snart blev det en vigtig handelsplads for de mange smålandbrug i området. I dag er der fortsat livlig handel mellem de mange både, hvor man overvældes af de mange farver og dufte. Efter en stemningsfuld formiddag, serveres der frokost på Rose Garden, hvor du ikke skal lade dig narre af navnet. Ud over en smuk anrettet rosenhave er stedet et levende museum med fokus på thailandsk kultur. Prøv kræfter som risbonde, bliv klogere på thaiboksning og de thailandske bryllupstraditioner og nyd de mange smukke bygninger, der er genopført på stedet.
Turen indeholder: Transport t/r, bådtur på det flydende marked, entré til Rose Garden, frokost, engelsktalende lokalguide samt dansk repræsentant fra Oriental Beach Pearl.

DAG 9-11: DAGENE ER TIL FRI DISPOSITION

DAG 12: Valgfri UDFLUGT* – Find Nemo (kl. 7:30-18:30)
2½ timers kørsel syd for hotellet ligger det lille fiskeleje Bangsaphan, hvor du stiger ombord på den ventende båd, som sejler os ud på det turkisblå hav til den lille tropeø Koh Talu. På vejen gøres 2 stop, hvor der bliver rig lejlighed til at opleve de mange tropiske fisk på nært hold med maske og snorkel. Sidst på formiddagen når vi turens endelige mål, Koh Talu, hvor den fristende frokostbuffet venter. Herefter er der tid til at udforske øen på egen hånd. Du kan mageligt nå øen rundt med sin beskedne længde på 2,5 km og bredde på 0,5 km. Du kan også vælge at nyde det smukke koralrev eller en afslappende thai massage på stranden med udsigt udover den thailandske bugt.
Turen indeholder: Transport t/r, bådtur, snorkeludstyr, sandwich og vand, frokost, engelsktalende lokalguide samt dansk repræsentant fra Oriental Beach Pearl.

DAG 13-14: DAGENE ER TIL FRI DISPOSITION

DAG 15: Valgfri UDFLUGT* – Vin i Thailand? (kl. 10-15)
Den er god nok. Der findes faktisk flere egnede steder for vindyrkning i Thailand og et af dem ligger i bjergene bag Hua Hin. På denne tur får du en fornemmelse af de udfordringer, der i sagens natur er ved at dyrke vin i Thailand. Vi kommer gennem vinrankerne hos Hua Hin Hills Vineyards, får indblik i teknikken og ikke mindst smagt på de herlige dråber, alt imens vi nyder den smukke udsigt omgivet af bjerge og frodige vegetation. Hua Hin Hills Vineyard er også vært for en dejlig frokost.
Turen indeholder: Transport t/r, 3 retters gourmetfrokost, vinsmagning, engelsktalende lokalguide samt dansk repræsentant fra Oriental Beach Pearl.

DAG 16-28: DAGENE ER TIL FRI DISPOSITION – På dag 28 er der afskedsmiddag om aftenen, og forhåbentlig kan du sammen med de øvrige deltagere se tilbage på en lille måned spækket med oplevelser, ny viden og nye bekendtskaber.

DAG 29: HJEMREJSE – Om aftenen er der samlet kørsel til Bangkok lufthavn. Her har du lidt tid til de sidste souvenirindkøb, inden flyet letter.

DAG 30: HJEMKOMST – Flyet letter fra Bangkok over midnat og efter en mellemlanding og flyskift i Doha undervejs, ankommer du til København kl. 13.15.

* De valgfri udflugter, som er beskrevet i dette program er ikke inkluderede i basispakken, men udflugtspakken kan tilkøbes hjemmefra til en favorabel pris – se pris nedenfor. Under opholdet vil det være muligt at tilkøbe øvrige udflugter fra resortets servicekontor.

Inkluderet i prisen…

Fly København – Doha – Bangkok med Qatar Airways t/r
27 nætter på Oriental Beach Pearl i privat villa inkl. morgenmad
Retur transport mellem Bangkok lufthavn og hotellet
Thailandsk simkort inkl. lidt at ringe og sende beskeder for
Velkomstmiddag inkl. introduktionsmøde (ekskl. drikkevarer)
Afskedsmiddag (ekskl. drikkevarer)
Forbrug (el, varme og vand) og ugentlig rengøring
Dansk repræsentation og kontaktnummer under hele opholdet

Kan tilkøbes på hotellet…

 • Shuttlebus til stranden, indkøbscenter og Hua Hin (ca. kr. 30,- pr. vej)
 • Tøjvask (ca. kr. 16,- pr. kg)
 • Øvrige udflugter (Spørg i receptionen. Der er masser af muligheder)
 • Leje af cykel og scooter (hhv. ca. kr. 30,-/dag og kr. 60,-/dag)
 • Thai massage (fra kr. 75,- /time)

Glem ikke…

 • Mobiltelefon, kamera og evt. bærbar computer el. iPad
 • Bøger og anden underholdning (fx. kort- og brætspil)
 • Medicin
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Værd at vide

Visum: Der kræves ikke visum for danske statsborgere, der opholder sig i Thailand mindre end 30 dage, men vær opmærksom på at jeres pas skal være gyldigt min. 6 måneder fra indrejsedatoen.

Vaccinationer: For information vedrørende vaccination kontakt egen læge eller Udlandsvaccinationen på tlf.: 70220702 (hverdage kl. 10-14), eller se: www.vaccination.dk. Der er gode hospitaler i Hua Hin, hvis uheldet skulle være ude.

Rejseforsikring: Husk at tegne en rejseforsikring inden afrejse – få oplysninger hos rejsebureauet.

Valuta: 100 thailandske baht = ca. 18 danske kr. (sep. 13). Det er nemt at hæve penge på Visa eller Mastercard i pengeautomater.

Moms, serviceafgift & drikkepenge:Serviceafgift (10%) og moms (7%) er inkluderet i de lokale priser. Det forventes dog ofte, at man giver ca. 10% drikkepenge oveni. Det er velset at give servicepersonale lidt drikkepenge, da det betragtes som en del af lønnen. Det gælder dog ikke for taxaer.

Shopping: Thailand er et shoppingparadis. Udvalget er enormt og priserne særdeles rimelige set med vores øjne. Er der ikke prismærke på varen, kan der tinges om prisen. Husk at mindstelønnen i Thailand er under 1.500 kr. om måneden. Hav god tid når I handler og husk at smile under forhandlingen. Et godt humør giver den bedste pris og ikke mindst en god oplevelse!

Transport: Taxaer og tuk-tuk’er benytter ikke taxameter i Hua Hin-området, men standardprisen pr. tur inden for Hua Hin er ca. THB 150 (knap 30 kr.) pr. bil. Aftal prisen på forhånd. Songtaew (åben ladvogn med bænke) medtager flere passagerer og er generelt billigere.

Vand: I bør ikke drikke vandet fra vandhanen, men I kan sagtens tage brusebad og børste tænder i det. Vand på flasker kan købes på resortet og i alle kiosker. På de fleste restauranter kan I uden bekymring bede om isterninger.

Elektricitet: Thailand har 220V, og på Oriental Beach Pearl kan du benytte dansk stik.

Mobiltelefon: Med thailandsk simkort kan der ringes billigt lokalt og relativt billigt hjem til Danmark. Stort set alle kiosker har taletidskort, som kan købes efter behov.
Tidsforskel: Der er 6 timers tidsforskel mellem Danmark og Thailand. Under sommertid er der kun 5.

Den Danske Ambassade
10 Soi Attakarn Road, South Sathorn Road
Bangkok 10120
Tlf. (+66) 02.343.1105

Adresse på Oriental Beach Pearl
265 Moo Baan Nong Kaew
Nhiaw Sam Roi Yod, Sub district 77120
Prachuab Kiri Khan, Thailand
Tlf.: (+66) 088.453.8710

Vi tager forbehold for fejl i ovenstående tekst som er skrevet af Billetkontoret i august 2013. Vi henviser til dit lokale rejsebureau for mere information og aktuelt program, priser etc.