Her får du mest udenlandssnak og data med i prisen på dit mobilabonnement

Teleselskaberne er gået i krig med at tilbyde dig gode priser på udlandstelefoni og det kommer dig kun til gode som skal rejse! De fleste kender til det, at komme hjem fra ferien til en irriterende høj mobilregning og det kan give en ærgerlig afslutning på en ellers god ferie, men det kan i fremtiden blive nemt at undgå.

Kampen på mobilkunderne er så hård i Danmark at de mindste tiltag gør en stor forskel. Priserne er blevet så lave at selskaberne nu sælger abonnementerne på hvilke tjenester der er inkluderet i deres abonnementer. Derfor er teleselskaberne begyndt at trække kunder ind på at tilbyde udlandstelefoni med i abonnementerne og det giver dig, som elsker at rejse, en tryghed for at du aldrig skal få oplevelsen med en høj regning efter ferien, igen. Og dette er helt uden at det skal koste dig ekstra.

Sammenligningsportalen Samlino.dk har lavet en analyse af de forskellige selskaber og fundet frem til hvem der tilbyder udlandstelefoni. I overblikket herunder kan du se hvilket selskab der passer bedst til dine behov:

samlino-tabel

Når selskaberne tilbyder fri udlandstelefoni, skal du huske at være opmærksom på, at det kun gælder, når du ringer til danske numre. Er du i Frankrig og ringer til en franskmand, betaler du den normale takst til Frankrig. Ringer du fra Frankrig til et andet dansk nummer i Frankrig, indgår dette i abonnementet. Du kan dog tage brug af applikationer såsom, Whatsapp og Viber til at ringe i udlandet, skulle det være nødvendigt.

Tre ud af de fem selskaber i sammenligningen inkluderer 100 MB data. Det lyder måske af meget, men du bruger 1,5 MB bare ved at gå ind på et nyhedssite. Du skal derfor ikke læse mange artikler eller besøge mange sider, før de 100 MB er opbrugt.