Billedgalleri Vietnam

Vietnam kan byde på høje temperaturer hele året, samt nogle forskelligartede oplevelser. Rejser du til storbyen Ho Chi Minh, vil du finde højhuse og en by der altid er i højt gear. Den store Mekong flod er også noget for sig. Denne bliver brugt som knudepunkt for handel, både af store skibe, samt af de lokale med deres små langskibe. I Mekongområdet er det naturen og den simple dagligdag der præger livet og vi kan anbefale at du tager på en udflugt på Mekong floden.

Foto fra Vietnam – inspiration til din kulturrejse

Du må heller ikke gå glip af byen Nha Trang, som har spændende attraktioner. I Sydvietnam vil du finde et hav af spektakulære templer, med store buddhaer og de orangeklædte munke. Bevæger du dig ud til kysten vil du blive mødt af sandstrande hvor du kan flade ud. Vietnam har en utrolig flot natur og menneskerne er altid venlige og imødekommende. Få inspiration til din næste kulturrejse til Vietnam med nedenstående fotogalleri.

Tempel i Sydvietnam - Kulturrejser

[nggallery id=20]

Billedgalleri Vietnam

Når du rejser til Vietnam kan du ikke undgå at blive fascineret af dette smukke land. Hovedstaden Hanoi blev grundlagt i år 1010 og det er her at den vietnamesiske konge bor. Hanoi er stolt af sin kejserlige historie og dette vil man kunne se i hele byen.

Foto fra Vietnam – inspiration til din kulturrejse

Når du rejser til Vietnam vil du blive mødt af et utroligt venligt folkefærd, som vil gøre alt for at du skal have det godt. Gaderne er fyldte med gadesælgere og der er tusindevis af motorcykler som farer frem og tilbage. Tager du ud fra storbyen vil du kunne opleve den storslåede natur, som er noget for sig selv. Få inspiration til din næste kulturrejse til Vietnam med nedenstående fotogalleri.

En sejler med hans flydende marked

[nggallery id=8]