Rundrejser i Thailand

Rundrejser i Thailand er det oplagte bud, hvis man vil nå at se så meget som muligt på sin ferie i det skønne Thailand, for her er så meget at se og opleve. De skønne hvide sandstrande er helt fantastiske, men man bør absolut unde sig selv muligheden for at opleve mere af Thailand og den spændende kultur landet byder på.

Start rundrejsen i Bangkok

På rundrejser i Thailand kan man nå at opleve noget af det hele – fantastiske naturoplevelser, spændende kulturelle seværdigheder, kulturoplevelser i små landsbyer, afslapning og badeferie og shopping rundt omkring i hele Thailand. Rundrejser i Thailand kan for eksempel begynde i hovedstaden Bangkok, hvor masser af spændende oplevelser venter i den sprudlende og livlige by. Her er templer, markeder og masser af liv døgnet rundt. Bangkok er en rejse værd i sig selv, og det er oplagt at begynde sin rundrejse i Bangkok. Afsæt 2-3 dage til at se de vigtigste seværdigheder i byen inden du rejser mod nord.

Det nordlige Thailand

En tur til den nordlige og centrale del af Thailand bør også indgå i programmet. Her venter byer som Chiang Mai, Kanchanaburi, Ayuthaya, Lopburi og Sukhothai med interessante kulturelle oplevelser. Rejse du på rundrejse til Thailand, vil du ikke fortryde at tilbringe nogle dage i den nordlige del af landet, her mærker du for alvor forskellen på de store turiststeder i syd, som f.eks. Phuekt og Hua Hin, og mange steder i Nordthailand føler man at tiden har stået stille i mange år.

Afslut rejsen på en strand

Intet besøg i Thailand er fuldkomment uden nogle dage på en de skønne tropiske øer eller en af badebyerne på fastlandet. Det er ægte bounty-stemning med afslapning, sol, varme, kridhvide sandstrande, de smukkeste blå laguner med helt klart varmt vand og skøn velsmagende thaimad. Der er selvfølgelig også mulighed for at kombinere rundrejser i Thailand med en tur på golfbanen eller forkælelse i spaen. Det er en perfekt måde at afslutte en rundrejse i Thailand med nogle dage på et af de dejlige feriesteder i den sydlige del af landet. Her kan du fordøje de mange indtryk du har fået på din rejse rundt i Thailand, og samtidigt nyde solen og de dejlige strande under afslappet forhold.

Inspiration til din rejse

Få inspiration til din rundrejse i Thailand på Kulturrejser.dk – Du finder informationer og rejsetips i indlæg om forskellige rejsemål i Thailand her på bloggen om kulturrejser. Du kan naturligvis også læse om udvalgte hoteller og ferieboliger i Thailand, samt se hvad der venter dig af oplevelser i vores forskellige indlæg med billeder fra Thailand.