Billedgalleri Laos

Laos ligger i Indonesien og er den eneste halvø uden adgang til havet. Når du rejser til Laos vil du finde ud af at landet er utrolig bjergrigt og utroligt smukt. Laos er kendt for den store Mekong flod som gennemskærer landet fra nord til syd og på grund af floden er landets jord frugtbart og bliver især brugt til produktion af ris.

Foto fra Laos – inspiration til din kulturrejse

Laos har længe været et lukket land for turister men dette har heldigvis ændret sig. Befolkningen i Laos er imødekommende og man skal ikke være bange for at bede om hjælp eller prøve at kommunikere med dem. Laos er fuld af vidunderlig natur, smukke templer og ikke mindst de karakteristiske munke. Laos har et dejligt tropisk klima, så du skal ikke være bekymret over at skulle komme til at fryse. Få inspiration til din næste kulturrejse til Laos med nedenstående fotogalleri.

Et smukt tempel i Laos - Kulturrejser

[nggallery id=14]

Billedgalleri Bali

Bali er en lille ø og det tager ikke mange timer at køre Bali rundt, men leder du efter ren idyl er du kommet til det rette sted. Vandet omkring Bali er helt fantastisk og er du glad for at dykke er der rig mulighed for dette. Bali er kåret til den mest besøgsvenlige ø i Indonesien og det er noget du vil ligge mærke til så snart du ankommer til Bali. De lokale er utroligt venlige og er altid klar til at hjælpe.

Foto fra Bali – inspiration til din kulturrejse

Mange turister tager til Bali for at dykke, på grund af de vidunderlige forhold. Vandet er krystalklart og der er masser af flotte koralrev, samt overflod af flotte fisk. Bali har selvfølgelig også andet at byde på end dykning. Du kan f.eks. tage ud og se de smukke vulkaner eller slappe af på en af de mange lækre badestrande. Få inspiration til din næste kulturrejse til Bali med nedenstående fotogalleri.

Den vidunderlige Gili strand i Bali - Kulturrejser

[nggallery id=13]