Verdens bedste hotel ligger i Lissabon

Der er utallige grunde til at vælge Lissabon til en storbyferie. Lissabon, og byens forstæder, egner sig til alle former for ferie-rejser, erhvervsrejser, familiearrangementer, badeferie og ikke mindst kulturrejser. Lissabon er simpelthen byen, man ikke vil rejse fra.

Lissabon flirter med verden

Portugals vidunderlige hovedstad Lissabon tiltrækker stigende opmærksomhed fra verdens førende turistorganisationer og rejseportaler, på grund af byens unikke skønhed og overvældende charme. Og nu har læsere af det amerikanske Travel and Leisures Magazine dobbeltkåret Lissabons prestigefyldte Olissipo Lapa Hotel som både Europas og samt verdens bedste byhotel.

Dermed fremgår Olissipo Lapa Hotel som det eneste portugisiske hotel på ”2011 World’s Best Service” liste. Hotellets høje serviceniveau, forrygende faciliteter og hotellets smukke rammer har været afgørende for læsernes valg.

Bo aristokratisk i Lissabon

Hotellet ligger i det historiske og emblematiske Lapa kvarter, som er kendetegnet af vidunderlige slotte og ejendomme fra d. 18. og 19. årh.

Olissipo Lapa Hotels smukke omgivelser består et bedårende elegant slot fra d. 18. og 19. årh. og nyder samtidig godt af en enestående beliggenhed på en af Lissabons syv smukke bakker. Hotel da Lapa er et femstjernet hotel med 109 værelser, hvor de fleste værelser har en smuk udsigt over hotellets tropiske have.

Hotellet ligger kun 10-15 minutter fra det centrale Baixa-kvarter og en stenkast fra Tejofloden og havnepromenaden.

Lapa kvarteret i Lissabon.

Lapas aristokratiske kvarter summer af en dejlig og afslappet atmosfære. Kvarteret huser flere udenlandske ambassader samt Lissabons spændende Nationalmuseum for Antik Kunst (Museu de Arte Antiga) beliggende i et fantastisk slot fra d. 17. årh, som på mirakuløst vis overlevede Lissabons jordskælv i 1755. Museet er absolut et besøg værd, fordi det udstiller det bedste af portugisiske kunst (malerisamling, møbler, porcelæn, guldsmedskunst) fra 1100-1800 tallet.

Desuden bør man ikke gå glip af museets smukke have, hvor man får en af Lissabons mange fantastiske udsigter over Tejofloden, 25. aprilbroen og Cristo Reis monumentet, mens man nyder en dejlig drink eller spiser frokost. Velkommen til Europas smukkeste og mest overraskende hovedstad!