Lissabon – en af Europas billigste storbyer

I en tid med økonomisk uro i verden vil mange rejsende overveje, hvor feriepengene rækker længst. Er du på udkig efter en billig storbyferie i efteråret, er Lissabon et oplagt valg. Byen fremhæves netop nu som en billig storbyferie-destination i adskillige opgørelser over de billigste storbyer i Europa.

Høj standard i billige Lissabon

Rejsehjemmesiderne BlackBook, Price of Travel og Budget Travel fremhæver for eksempel alle Lissabon som byen, der sammenlignet med andre europæiske storbyer er et perfekt valg for den prisbevidste turist. I Lissabon er hoteller og hostels i betragtning af deres høje standard usædvanligt billige, og uden for sommer-højsæsonen er der god chance for at få yderligere rabat på overnatningen, endnu en grund til at besøge Lissabon på en storbyferie i efteråret.

Mange gratis attraktioner i Lissabon

Du behøver heller ikke bruge mange penge på at besøge seværdigheder i Lissabon, da der er mange gratis attraktioner i Lissabon. Besøg for eksempel den smukke katedral og Estrela Basilica ganske gratis, eller hop på den berømte sporvogn nr. 28, hvor du for en billig billet bliver ført igennem alle de mest interessante kvarterer i Lissabon.

Når sulten melder sig, er det heldigvis også i europæisk sammenhæng billigt at spise og drikke i Lissabon, hvor du kan nyde gode lokale retter og vin til beskedne priser. Du kan selvfølgelig også forkæle dig selv, og betale lidt mere for et måltid på en af restauranterne hvor der samtidigt spilles den berømte portugisiske fado musik.

Billige rejser til Lissabon

Det er som regel ikke vanskeligt at finde billige rejser til Lissabon, da der er mange europæiske flyselskaber som har ruter til byen. Vil du udforske Lissabon helt på egen hånd, er det således som regel ikke det store problem selv at finde billige fly og hotel. Du kan dog også vælge et af de danske rejsebureauer, som arrangerer rejser til Lissabon, og hvor der følger danske rejseleder med, så du får mest muligt ud af din tid i byen.