Hotel Turim Europa i Lissabon

Hotel Turim Europa ligger nær Marques de Pombal pladsen i hjertet af Lissabons kun få minutters spadseretur til Lissabons mest centrale plads og den sofistikerede og smukke Avenida da Liberdade med sine mange fine butikker med butikker fra de store internationale og portugisiske mærker.

Tæt på, har du metro og busser, som bringer dig hurtigt og sikkert til alle Lissabons mange interessante steder og utallige kulturelle seværdigheder. Lige i nærheden har du Lissabons imponerende Edvard 7 park, Gulbenkian museet, mange hyggelige caféer, restauranter og butikker.

Bo centralt på din kulturrejse til Lissabon

Lissabon er en fantastisk by med en enestående historie og arkitektur. Byen er en af Europas ældste hovedstæder og det kommer til udtryk i hele bybilledet. Du har et eksklusivt mix af alt, hvad du finder i andre berømte storbyer som Paris, Rom, Prag, Madrid og Barcelona.

Hotel Turim Europa er et moderne fem etagers hotel, som har 100 værelser, hvor alle værelser har trægulve, væg-paneler,  klimaanlæg, kabel-tv, internetforbindelse (mod betaling), mørklægningsgardiner, telefon, minibar samt mulighed for at lave kaffe og te. Værelserne har fuldt udstyrede badeværelser med gratis toiletartikler, makeup spejl, badekåber, håndbruser og hårtørrer.

I Hotel Turim Europa har du tillige en snack-bar og en café, som er åben fra morgen til aften og det er her, du få serveret din morgenmad. Hotellet har ikke sin egen restaurant, men der er flere gode restauranter i det omkringliggende område. Du kan også vælge at spise blot 200m fra Turim Lisboa Restaurant på søsterhotellet Hotel Turim Lisboa.