Hotel Gorgulho på Madeira

Hotel Gorgulho har en af de bedste beliggenheder i Funchal, i hjertet af Lido området, Funchals kendte og trendy ferieområde. Her bor du blot et sten kast fra Funchals smukke strandpromenaden, hvor du kan får et indtryk af Madeiras fantastiske flora, i form af de smukke sub-tropiske planter og blomster, som Madeira er kendt for.

For shopping-entusiaster ligger det nyeste og mest moderne shopping center på Madeira, Madeira Forum, kun ”et par meter” fra Hotel Gorgulho. Her finder du de kendte internationale og portugisiske mærkervarebutikker, et velsorteret supermarkedet samt et stor udvalg af restauranter, snack barer og fast food kæder. Barer, caféer og restauranter findes også for enhver smag omkring selve Hotel Gorgulho. Dertil kommer naturligvis det populære Lido-svømmekompleks helt nede ved Atlanterhavet og andre strande, hvis du ønsker at bade i havet.

En dejlig gåtur på 20 minutter, bringer dig til Funchals centrum, hvor nogle af Funchals bedste seværdigheder venter dig; interessante museer, butikker, restauranter, barer og fantastiske caféer. Funchal er føles næsten som en kosmopolitisk by, og har under alle omstændigheder en spændende historie, en smuk bymidte med mange spændende idylliske gader, flotte bygninger og maleriske facader.

Værelser og faciliteter på Hotel Gorgulho

Hotel Gorgulho har 39 elegante værelser, som alle har med et komplet badeværelse, balkon, telefon, internet og kabel-tv. Derudover har Hotel Gorgulho 76 værelser med tekøkken og i alt tilbyder hotellet 230 senge med Atlanterhavet som nabo.

Hotel Gorgulho har en la carte restaurant og buffet med regionale og internationale retter. The Green Bar lige ved siden af restauranten tilbyder et bredt udvalg af cocktails, regionale og internationale drikkevarer. Snack-baren ved Pool-området server lette måltider og forfriskninger.