Billig feriebolig i Italien

Jeg bliver ofte spurgt om jeg kan skaffe en billig feriebolig i Italien eller kender nogen som udlejer ferielejligheder i f.eks Rom, Toscana eller på Sicilien. Og mit svar er, at ja det gør jeg, de hedder In-italia. De er specialister i alle formere for ferieboliger i Italien, og det er min opfattelse at deres priser normalt er lige så billige som hvis du bestiller direkte eller igennem udenlandske hotelsites.

Personlig service og Trustpilot

Om det er tilfældet at en feriebolig hos In-italia altid er lige så billig som hos andre udbydere af hoteller og ferielejligheder i Italien ved jeg af naturlige årsager ikke, men jeg ved at man hos In-italia får en meget god og personlig service, prøv f.eks at se In-italias profil på Trustpilot, hvor de ligger nr. 2 ud af alle rejsebureauer.

Valg af feriebolig

En feriebolig kan jo være mange ting og specielt i et land som Italien hvor man har så mange betingelser for de forskellige typer af hoteller og ferielejligheder. For de fleste er en feriebolig det samme som en ferielejlighed, altså en bolig med god plads og altid med køkken. Denne ferielejlighed kan så være en del af et hotel, i en villa, på et agriturismo osv.

Kulturrejser til Italien

Uanset om du skal rejse til Italien med fly eller i bil, så kan du få mere inspiration til din kulturrejse her på bloggen. Læs indlæg om mad og vin, landets historie, om hvilke seværdigheder du kan opleve på en kulturferie og meget mere.

Få mere inspiration til en kulturrejser til Italien