Hoteller i Madrid

Madrid er Spaniens hovedstad, en by med fest og farver, og hotellerne i Madrid findes i alle udstrækninger, lige fra de enkle og komfortable til de store luksushoteller.

Madrid er desuden hjemsted for ikke mindre end tre af verdens største museer. De lidt billigere hoteller ligger som regel i den støjende del af byen, og der er adskillige komfortable hoteller i den centrale del af Madrid, især ved Gran Via.

Ud over at være hjemsted for tre af de største museer i verden har den nogle overvældende arkitektoniske attraktioner som f.eks. Palacio Real. Andre pladser af interesse kunne være Plaza Mayor, hvor der af og til finder tyrefægtning sted, og Puerta del Sol, en af byens travleste område. Der er sågar et egyptisk tempel, Templo de Debod, som var en gave til Spanien, og som ligger lige ved en skøn have som absolut er et besøg værd.

Læs meget mere om seværdigheder du kan opleve på en rejse til Madrid her

Maj måned er hotellernes travleste måned, og det kan være vanskeligt at finde et hotel i den periode. Om højsommeren er det lettere at finde et hotel, der kan være meget stille i den periode på grund af varmegraderne, og så holder spanierne ferie ved kysten, når varmen presser på.

Madrid er en by fyldt med historie og det gælder også flere af byens hoteller. Nedenstående hoteller er ikke dem de fleste bor på når man rejser på kulturrejse til Madrid, ofte fordi de bestemt ikke er billige, men da hotellerne har en historisk betydning, har jeg skrevet en kort beskrivelse.

Udvalgte hoteller i Madrid

Hotel Palace

Hotel Palace er tre gange større end Ritz og Madrids andet eksklusive luksushotel, en belle époue-skønhed, hvor gæsterne da også behandles som kongelige. Det blev åbnet af kong Alfonso 13. i 1912, fylder en hel gade, blot en enkelt husblok fra Pradomuseet, og rummer fornemme fællesarealer og en betagende foyer med glastag.

Hotel Reina Victoria

Hotel Reina Victoria er ikke glamourøst, men komfortabelt og blev i generationer benyttet af berømte tyrefægtere og dem, der som Hemingway fulgte i deres fodspor. I dag er det stadig et af byens historisk mest interessante og højest værdsatte hoteller. Hotel Reina Victoria finder du på adressen Plaza Santa Ana 14 i Madrid.

Hotel Ritz

Madrids Hotel Ritz, der er det fornemste af alle Ritz-hoteller, blev bygget i 1919 på ordre af kong Alfonso 13., som havde brug for passende indkvartering af de kongelige gæster, der deltog i hans bryllup. Det har lige siden været berømtheders og aristokraters foretrukne hotel. Hotel Ritz ligger midt i centrum af Madrid på adressen Plaza de la Lealtad.

Hoteller i Spanien

Skal du bestille et eller flere hoteller til din storbyrejse til Madrid eller andre rejemål i Spanien, så læs de mange indlæg her på bloggen om udvalgte hoteller der er velegnet til en storbyferie.

 

 

 

>> Læs mere om hoteller

Kort over Madrid

Populære hoteller i Madrid

Spanien, Madrid
9,1
Fabelagtigt
6931 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Afstand til centrum: ca. 7 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Madrid
8,0
Meget godt
16 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Madrid
9,1
Fabelagtigt
1741 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi