Hotel Torre don Virgilio – rustik italienske charme på Sicilien

Torre don Virgilio
En af de moderne bekvemmeligheder på Torre don Virgilio: poolen.

Hotel Torre don Virgilio tilbyder en vidunderlig kombination af historie og smuk natur. Selve bygningen stammer således helt tilbage til det 16. århundrede og var en typisk gård i dette smukke landdistrikt på Sicilien. Hotellet som i dag stråler af elegance og god smag ligger perfekt for en ferie på Sicilien, hvis du ønsker at kunne kommer let rundt til seværdigheder.

Restaurant Hotel Torre don Virgilio
Restauranten på Hotel Torre don Virgilio tiltrækker også de lokale.

De 18 værelser og suiter, er udstyret med alle bekvemmeligheder, forstærket af store blomstrede terrasser der afspejler den fortryllende atmosfære. Alle værelser er prydet med eksklusive detaljer såsom broderede ark, flotte møbler og upåklagelig service.

Deluxe værelse på Hotel Torre don Virgilio
Deluxe værelse på Hotel Torre don Virgilio

Hver morgen vil du blive budt på en morgenmads buffet bestående af lokale produkter, tærter og friske hjemmebagte kager, æg, kød, ost, marmelade og honning.

På hotellet finder du også en swimmingpool med et tilhørende solarium og udendørs brusere. Det hele ligger i haven, omgivet af oliven og johannesbrødtræer, hvor du kan nyde en drink eller en kop kaffe.

Man nyder godt af Torre don Virgilio’s beliggenhed ude på landet, hvor trafikstøj sjældent forstyrrer. Men hvis du gerne vil til byen, er Rosolini eller Modica inden for forholdvis kort rækkevidde. Sidstnævnte er Siciliens chokoladeby, hvor der fremstilles den fineste chokolade i et utal af smagsvarianter. Her finder du naturligvis også restauranter, hvis du skulle få lyst til at “spise ude” en aften.

Læs mere om Torre don Virgilio

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere