Hotel Torre di Cala Piccola – ferie ved kysten i Toscana

Torre di Cala Piccola
Torre di Cala Piccola med det ældgamle spanske fæstningstårn.

Er du på udkig efter et ægte hideaways på den toscanske kyst, er Hotel Torre di Cala Piccola et godt bud. Hotellet, som ligger 100 meter over havet, er bygget op omkring et gammelt spansk udkigstårn, som stammer fra det 15. århundrede. Takket være hotellets beligenhed kan du nyde en utrolig smuk udsigt over havet og se helt ud til Giblio og Giannutri.

Swimmingpool-Hotel-Torre-di-Cala-Piccola-Toscana-Italien
Nyd udsigten frapoolen, mens du drikker et godt glas hvidvin fra hotellets bar.

Hotellets værelser ligger i forskellige bygninger langs klippeskråningerne og de 49 værelser har alle en vidunderlig udsigt over havet. Værelserne er alle flot flot indrettet i toscansk stil og indeholder aircondition, tv, eget bad, samt meget mere.

Værelse-Hotel-Torre-di-Cala-Piccola-Toscana-Italien
Værelserne på Hotel Torre di Cala Piccola er lyse og rummelige.

Hotel Torre di Cala Piccola tilbyder også et dejligt wellness område, hvor man kan booke forskellige former for wellness. Derudover byder hotellet også på en hyggelig restaurant, hvor du vil få serveret lækker toscansk mad og vin. Prisniveauet for maden er lidt i den høje ende, men du kan eventuelt også tage bilen og køre ud og finde en restaurant i nærheden.

Ligeledes er der gode badestrande inden for køreafstand, hvis du ikke har nok i hotellets pool og den lille klippebugt nedenfor.

Læs mere om Hotel Torre di Cala Piccola

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere