Hoteller på Phuket

Skal du rejse til Phuket i Thailand kan du her læse lidt information om hoteller på øen. Udvalgte hoteller vi anbefaler til en rejse finder du i oversigten over hoteller i søgemaskinen.

Øen Phuket, der er Thailands største ø, ligger i landets sydlige del, og er blandt de mest yndede turistmål i landet for turister verden over. Derfor er naturligvis også talrige muligheder for enhver for at booke et hotel på Phuket, som passer med ens ønsker og økonomi. Phuket er specielt anerkendt for sin mange, forskelligartede strande, hvoraf navne som Kata, Karon og Patong Beach tiltrækker millioner af turister året rundt, og vil virke bekendte for mange, der endnu ikke har besøgt Phuket endnu.

Med det store areal af strande er et gennemsnitligt hotel på Phuket typisk tilpasset den almindelige turists behov og pengepung, hvad enten man er en børnefamilie på udflugt eller et ungt par på deres første udlandsrejse sammen. På de mest velbesøgte strandområder er hotellerne meget tilpasset, hvad vestlige turister ville forvente af et hotel. Øen har mange turist-resorts, så mulighederne for at møde nye mennesker fra hele verden, er absolut til stede.

Phuket er dog andet og mere end bare strande. Øen har også mere afdæmpede, mindre besøgte, kystområder, og her virker hotellerne mindre overrendte end på de mest besøgte turistmål. Udenfor turistsæsonen kan de måske virke en smule øde, men det giver samtidig muligheden for ro og afslapning i mere harmoniske områder og på mere stille hoteller på Phuket end i ”festhovedstaden” Patong Beach. Foruden turister på badeferie er øen også velbesøgt af surfere, der rejser dertil langvejs fra for at ride på bølgen ud for Phuket. Hoteller på Phuket giver desuden tag over hovedet til en lang række turister og dykningsentusiaster, som rejser til de omkringliggende småøer for at snorkle og dykke.

Standarden på hotellerne, også i de mindre besøgte områder, bliver dog stadig holdt høj, så turisternes forventninger bliver indfriet. Hotellerne er stadig indrettede med blandt andet air condition, pool og tv. Da øen er så velbesøgt af turister, kan man forvente en meget acceptabel standard på et hvilket som helst hotel på Phuket. Hotellerne er dog målrettet turister, og derfor skal man ikke forvente en stor grad af lokalt præg og kultur på øens hoteller.

Generelt kan man forvente den velkendte thailandske gæstfrihed på et hotel på Phuket, hvor lokalbefolkningen, der i høj grad lever af turisme, vil gøre meget for at turisterne får den bedst mulige oplevelse ud af et ferieophold på Phuket. Priserne er rimelige, hotellerne velbesøgte og forholdene tilpasset de høje krav fra udenlandske gæster.

>> Sådan finder du luksushoteller i Thailand
>> Book en pakkerejse til Thailand med rejsegaranti

>> Læs mere om hoteller

Kort over Phuket

Populære hoteller i Phuket

Thailand, Phuket, Bangtao
9,0
Fabelagtigt
487 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Thailand, Phuket, Kata
9,1
Fabelagtigt
1321 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 47 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Thailand, Phuket, Kata
9,0
Fabelagtigt
412 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 47 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)