Hoteller i Bangkok

Bangkok er den klart største by, samt hovedstaden i Thailand og har over 11 millioner indbyggere. Oplev den kaotiske, charmerende, skønne, vilde og varme storby som en del af en større rejse til Thailand eller som en storbyferie alene. Book et håndplukket hotel i Bangkok hos Escapeaway i dag!

Bangkok har ligesom mange andre storbyer masser af højhuse, men her er også masser af templer og flotte parker. Når du rejser til Bangkok, vil du opleve en by med intens varme, tung trafik og gode shopping muligheder. Bangkok har også et pulserende natteliv, hvor man kan feste til langt ud på natten. Mange rejser til Bangkok i et par dage for at shoppe, før de rejser videre til nogle af de mere afslappende rejsemål i Thailand, såsom Phuket eller Hua Hin. Der er derfor et fint udbud af hoteller i Bangkok, som er tilpasset turister.

Bangkok er Thailands økonomiske hjerte og der er et hektisk miljø inde i centrum af Bangkok, hvor man finder små gadekøkkener og spændene markeder hvor man kan finde alt mellem himmel og jord. Tager du lidt væk fra centrum, kan du opleve nogle af de mange vidunderlige templer og smukke parker. Bangkok har dog ikke altid været den storby den er i dag. Førhen var byen en lille handelsby ved bredden af Chao Praya floden, indtil Kong Rama I, gjorde det til hovedstaden i Siam i 1782.

Du finder et stort udvalg af nøje udvalgte hoteller i Bangkok hos Escapeaway Rejser. Indtast i hotelsøgemaskinen hvornår du vil rejse, og hvor mange dage du skal bruge et hotel. Tryk søg, og få et overblik over samtlige ledige hoteller i Bangkok.

Luksus hotel i Bangkok

Foto: Du kan vælge mellem mindre charmerende hoteller eller måske et luksus hotel? Her udsigt fra poolen på Hotel Riva Surya Bangkok. 

Hvor skal du bo?

Thailands hovedstad er en af verdens mest yndede turistmål, og mulighederne for at bo på hotel i Bangkok er talrige. I dette indlæg kan du læse lidt general information om hoteller i Bangkok.

Bangkok rummer et stort udbud for enhver pengepung og enhver smag. Uanset om du tager til metropolen med små 20 millioner indbyggere for at shoppe, backpacke eller opleve kulturen og de lokale seværdigheder, finder du et hotel i Bangkok, som passer lige netop dig. Turistområdet Bangna, tæt på både strand og lufthavn, samt det glamourøse forretningsområde Chidlom-Ploenchit rummer massevis af luksuriøse hoteller, hvoraf flere er blevet kåret blandt verdens bedste. Du finder desuden en lang række af velkendte amerikanske hotelkæder som Marriott, Best Western og Sheraton.

Hotel i Chinatown

Ønsker du i stedet at bo på et hotel i Bangkok, som giver dig et mere autentisk indtryk af byens og kontinentets fortid, er Chinatown stedet for dig. Bydelen, som rummer massevis af lokale markeder såvel som nogle af byens mest besøgte turistattraktioner, sætter en ære i at dekorere et hotel i en autentisk asiatisk udformning og indretning, og giver muligheden for at opleve den asiatiske kultur indefra.

Hotel i Khao San

For backpackere eller andre prisbevidste rejsende til Bangkok er området Khao San Road en oplagt mulighed. Mens man stadig befinder sig tæt på alle byens store seværdigheder, får man i dette område chancen for at opleve Bangkok i mere moderate omgivelser. Vælger du et hotel i Khao San Road vil du opleve hvordan de ydmyge ”guesthouses”, Thailands svar på vandrehjem, har udviklet sig til velbesøgte turisthoteller med alle de fornødenheder, man som turist kan ønske; pool, kabel-TV, i visse tilfælde endda spa-bad.

Breakfast

Breakfast-fænomenet er også nået til Bangkok, og i områder som Phloen Chit og Khlong Toei finder du en bred vifte af forskellige muligheder for, for få penge, at overnatte i en af Asiens mest pulserende storbyer. De hyggelige Bed & Breakfast er indrettet til at passe til den asiatiske livsstil, og vil give dig et unikt indblik i thaiernes kultur og levemåde.

Kendetegnende for et hvilket som helst hotel i Bangkok er, at de er holdt i en stil, hvor du vil opleve en standard af service og komfort, som du kender den fra de store turistmål i Europa, samtidig med at du vil overnatte i omgivelser, der er inspirerede og gennemsyrede af den asiatiske fornemmelse for finesse og design. de fleste hoteller i byen sætter en ære i at have en unik og personligt udvalgt stil i interiør, dekorationer og indretning, og dette særpræg vil være en ekstra, gratis oplevelse ved at overnatte på hotel i millionbyen Bangkok.

>> Læs også om rejser til Koh Samet
>> Læs mere om ferie i Bangkok her

>> Læs mere om hoteller

Kort over Bangkok

Populære hoteller i Bangkok

Thailand, Bangkok
9,4
Fabelagtigt
1595 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Thailand, Bangkok
  • Nærmeste lufthavn: 31 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Thailand, Bangkok
8,7
Meget godt
2426 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi