Hotel Borgo San Luigi – omkranset af smuk park i Toscana

Borgo San Luigi Toscana Italien
Borgo San Luigi ligger omkranset af en park.

Nær Colle di Val d’Elsa i Toscana ligger Hotel Borgo San Luigi, hvis hovedbygning stammer fra det 17. århundrede. Hotellet er i dag omgivet af en 60.000 kvadratmeter stor, utrolig smuk park. På grund af sin bemærkelsesværdige beliggenhed i hjertet af det smukke toscanske landskab mellem Sienna og Firenze, er hotellet et perfekt udgangspunkt for en rejse med kulturelle oplevelser.

Borgo San Luigi terrasse
Slap af på terrassen

Værelserne er alle flot indrettet i ægte toscansk stil og de fleste værelser har en privat balkon, terrasse eller have. Møblerne minder om de traditionelle møbler fra det gamle toscanske landsted og er med til at give hotellet sin charme.

Borgo San Luigi pool
Den store pool er bare én af grundene til at vælge Borgo San Luigi.

Derudover kan Hotel Borgo San Luigi byde på en lækker swimmingpool hvor du kan tage sig en forfriskende dukkert, samt en restaurant og bar, hvor du kan nyde en god middag, eller bare en drink eller 2.

Borgo San Luigi værelse
Efter en oplevelsesrig dag er det rart at kunne slappe af i hjemlige omgivelser.

En god beliggenhed i Toscana og smukke omgivelser i form af den store park får dette hotel til at skille sig ud. Læg dertil den gode mad i restauranten og den dejlige pool, så ved du hvorfor Hotel Borgo San Luigi er populær.

Læs mere om Hotel Borgo San Luigi

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere