Hotel Aldiola Country Resort – feriebolig på Sardinien med pragtfuld udsigt

Aldiola Country Resort
Aldiola Country Resort er et af den slags hoteller, hvor man nemt kan fordrive hele dagen.

Hotel Aldiola Country Resort ligger naturskønt i bakkerne omkring Lago del Liscia få kilometer fra Costa Smeralda på den italienske middelhavsø Sardinen. Her bor du omgivet af kork og egetræer, hvilket er med til at give hotellet sin charme.

Aldiola Country Resort værelse
Værelserne på Aldiola Country Resort har en lille terrasse med borde og stole.

Skulle du trænge til en afslappende dag uden stress og jag, kan Hotel Aldiola Country Resort byde på en swimmingpool med et tilhørende wellness center, hvor du kan få en omgang massage.

Aldiola Country Resort pool
Nyd udsigten til Lago del Liscia fra poolen.

Alle værelserne er flot indrettet i traditionel sardisk stil, med keramik og tekstiler der er skabt af øens dygtige håndværkere. I hotellets restaurant vil du blive budt på traditionelle retter, med Sardiniens typiske ingredienser. Området omkring Hotel Aldiola Country Resort byder på mange seværdigheder, såsom arkæologiske udgravninger og smuk natur, hvilket gør det til en god base for en ferie med mange udflugter.

Aldiola Country Resort terrasse
Dette er det helt rette hotel på Sardinien, hvis du drømmer om at komme helt ned i gear og bo omgivet af smuk sardinske natur.

Aldiola Country Resort er ideelt for dig, som ønsker at bo lidt tilbagetrukket inde i landet i rolige omgivelser. Kan du løsrive dig fra de dejlige omgivelser på hotellet, er der desuden ikke mere end 20 min i bil til nogle af Sardiniens bedste strande med nogen af Sardinien bedste strande ved det krystalklare hav.

Læs mere om Hotel Aldiola Country Resort på Sardinien

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere