Rejser til Singapore

Singapore er en af de mest behagelige byer i Sydøstasien og befolkningen er altid utrolig venlige. Singapore har noget for enhver smag og der er altid noget nyt at se. Byen er fuld af butikker og har mange skønne parker, hvor du kan slappe af efter en god shoppingtur.

Når du rejser til Singapore må du ikke gå glip af den lokale mad som er helt fantastisk. I Singapore vil du finde mange forskellige kulturerelle attraktioner fra den Kinesiske, Indiske og Malaysiske kultur. I Singapore er der mange gadekøkkener hvorfra man kan købe de vidunderlige lokale retter.

Men denne lille ø har dog meget mere at byde på end forretningsfolk og strenge regler, og mange besøgende bliver overraskede over Singapores renlighed og mange grønne områder.

Hvordan bestiller jeg en billig rejse til Singapore

Singapore er et af flere nye rejsemål du snart kan rejse til med Escapeaway. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller følg med på de sociale medier og vær blandt de første til at få besked når vi åbner op for billige rejser til Singapore og andre spænde lande i Asien som f.eks. Vietnam og Thailand.

Information og fakta

Forretningsdistriktet

Det centrale forretningsdistrikt er koncentreret omkring Singapore-flodens munding. Det berømte Raffles Hotel er nærmest blevet et varemærke for Singapore, og er beliggende i nærheden af cricketbanen, Padang, blandt alle de koloniale administrationsbygninger nord for floden. Syd for floden finder man det industrielle område med stål- og glasværker.

Nyd bylivet

Singapores varetegn, Merlion-statuen, står ved flodens munding, og længere oppe ad floden finder man masser af fortovscaféer og barer ved Clarke Quay og Boat Quay, sammen med de resterende bådebroer og pakhuse. Hævet herover finder man Fort Canning og de dejlige haver, hvorfra man kan nyde en god udsigt ud over Singapore midtby.

Multikulturelle Singapore

Byen har en særpræget blanding af kulturer. Chinatown er Singapores kulturelle hjerte, karakteriseret ved de mange templer, rækkehuse og handlende. Igennem Arab Street spredes duften af røgelse og krydderier, når man bevæger sig rundt mellem butikker med farvestrålende og batikfarvede tekstiler. Little India er muligvis det mest farvestrålende hjørne af Singapore, med utallige karryrestauranter og nogle funklende hinduistiske templer.

Fremragende shopping

Orchard Road, er at finde en kort køretur fra det centrale forretningsdistrikt, og er et fremragende sted for shopping, restaurantbesøg og natteliv. Mange forhenværende koloniale bygninger er blevet ombygget og bruges nu til underholdningssteder.

Naturoplevelser omkring Singapore

I Singapores forstæder finder man mange naturskønne områder, hvor man kan tage en pause fra bylivet. Bukit Timah Nature Reserve findes midt på øen. Mod nord finder man den meget populære natsafari, mod vest ligger Jurong fuglepark og Den Kinesiske Have, som også er meget populære.

Sentosa Island er Singapores populære forlystelsespark, som tiltrækker mange mennesker med sine museer, akvarier, strande med importeret sand, sportsfaciliteter, vandrestier, forlystelser og restauranter.

Langs østkysten af Singapore, i en forstad til Changi, finder man nogle gode strande. Blandt parker og caféer finder man familier på picnic, hundeluftere og rulleskøjteløbere. Længere udenfor byen kan man fange et sjældent glimt af Singapores oprindelige levevis på øen Palau Ubin, med nogle traditionelle fiskerlandsbyer.

Flyforbindelser 

Singapores lufthavn er moderne, effektiv og let at bruge. Den fungerer samtidig som asiatisk knudepunkt med flyforbindelser til alle afkroge af verden. Fra Danmark har du direkte fly fra Købanhavn til Singapore flere gange om ugen året rundt.

Turistinformation

Søger du flere oplysninger om Singapore og praktiske råd kan du evt. også besøge landets officielle  hjemmeside, her kan du finde en oversigt over de mange forskellige attraktioner i Singapore, og de oplevelser der venter dig der. Du finder også oplysninger om forskellige aktuelle begivenheder og nyheder i Singapore.

>> Se også rejser til Bangkok
>> Se også rejser til Bali

Hoteller i Singapore