Langtidsrejse til Krabi i Thailand

Krabi Trænger du til et langt pusterum fra slud og sjap, er langtidsferie i Krabi en mulighed. Her kan du være aktiv eller slappe af, som det passer dig i temperaturer, der kalder på badetøjet. Når du har besluttet dig for en langtidsrejse til Krabi, er det næste skridt at finde en bolig. Mange udlejningsboliger bliver kun annonceret lokalt, og det kan derfor være en ide at starte på et hotel og så finde en lejlighed eller et hus, mens du er dernede.

I Krabi-området er der mange udlændinge, der har slået sig ned i en længere periode. Der er ikke egentlige klubber, hvor de mødes, men mange har en tendens til at hænge ud på de samme restauranter og barer. Er du i Krabi på langtidsferie, møder du sikkert nogle af dem.

Når du tager på langtidsrejse til Krabi kan du godt begå dig på engelsk, men nogle thai gloser kan være praktiske at have i baghånden. Har du lyst til at lære det, er der sprogkurser, du kan melde dig til dernede.

Krabi er et dejligt udgangspunkt for en langtidsferie, fordi området har så meget at byde på. Du har et stort udvalg af fantastiske strande lige ved hånden, og der er rig mulighed for at udforske den tropiske skærgård både over og under vandet.

Få mere inspiration til din langtidsreje, læs indlæg om Krabi og andre rejsemål i Thailand her på bloggen om kulturrejser, f.eks indlægget: Information om Krabi