Hotel Il Casale – en oase af fred i Toscana

Il Casale
Il Casale fremstår som et elegant landsted.

Hotel Il Casale består af 10 ferielejligheder, som er indrettet i en gammel landejendom fra det 16. århundrede i den lille landsby San Pietro a Cegliolo i Toscana. Stedet udgør en oase af fred indrammet af gamle træer og smuk natur. Et gammelt originalt tårn, pryder hotellet og er med til at gøre det til et yderst charmerende sted.

Swimmingpool Hotel Il Casale
Swimmingpoolen på Hotel Il Casale.

Hotellets elegante have, omgiver hele hotellet og er perfekt hvis du ønsker en fredelig vandretur. Hvis du ønsker kan du få serveret morgenmaden i den skønne have og det er også her du finder hotellets swimmingpool, hvor du kan tage en forfriskende dukkert.

Værelse Hotel Il Casale
Værelserne på Hotel Il Casale er charmerende rustikke.

Du bor i ferielejlighed, hvilket er ideelt, hvis du rejser med familien eller venner. Det er selvfølgelig også oplagt at vælge Il Casale, hvis du blot ønsker lidt ekstra plads og ikke mindst eget køkken. Nærmeste indkøbsmuligheder finder du i Cortona (ca. 3,6 km). Vil du ikke selv stå for maden alle dage, er der rigeligt med restauranter i området. Med en bil kan du nemt udforske de lokale restauranter, eventuelt efter først at have rådført dig med hotelværterne.

Værelser i ferielejligheder på Hotel Il Casale er alle skønt indrettet og indeholder alle moderne bekvemmeligheder såsom, badeværelse med bruser, Satellit-tv, varme og aircondition.

Læs mere og bestil plads på Il Casale

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere